Ballina / BOTA / Shënohet Dita Ndërkombëtare të Demokracisë

Shënohet Dita Ndërkombëtare të Demokracisë

15 shtatori shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.

Kjo datë është përcaktuar në vitin 2007, me rezolutën e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, e cila inkurajon qeveritë që të forcojnë programet kombëtare për promovimin dhe konsolidimin e demokracisë.

Kjo ditë në vende të ndryshme të bot shënohet me aktivitete të shumta. Ndërsa, në Kosovë është shënuar dje me aktivitete të shumta.

Provo po ashtu

london transport

Dhjetë kandidatë do të garojnë për kryeministër të Britanisë

Dhjetë kandidatë do të garojnë për postin e kryetarit të Partisë Konservatore në Mbretërinë e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.