Ballina / BOTA / Shënohet Dita e Respektit
respekt

Shënohet Dita e Respektit

18 shtatori shënon ditën e respektit, kjo ditë është themeluar me qëllim që t’i shtyjë njerëzit që të përqendrohen më shumë në mënyrën se si ata mund të respektojnë të tjerët.

Kjo përfshin që t’u kushtoni më shumë vëmendje të dashurve tuaj, mirëpo në përgjithësi merret si një arsye shtesë që t’i trajtoni njerëzit me mënyra më të sjellshme. Nuk ka ndonjë rregull mbi të cilin kjo ditë shënohet, kjo gjë varet nga ju, rrethi dhe nevojat tuaja.

Mund të vizitoni ndonjë të afërm tuajin, apo ta nxirrni partnerin për darkë.

Natyrisht, respekti është diçka që duhet të na shoqërojë gjithë vitin, por kjo ditë duhet të ju frymëzojë që të mendoni më shumë se si silleni me njerëzit rreth jush,

@Fluidi

Provo po ashtu

ambasada e SHBA-ve

ShBA: Ligjet nuk sjellin ndryshime të menjëhershme. Janë fillimi i ndërtimit të një force transparente

Menjëherë pas votimit nga deputetët e Kuvendit të Kosovës të tre Ligjeve që i hapin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.