fbpx
shenjat e ndryshimit në trupin tuaj

Shenjat e para të shtatzënisë

Si t’i identifikoni shenjat e para të shtatëzënisë?

Ato pothuajse nuk vërehen.

Disa shenja shërbejnë si indikatorë që tregojnë se mund të jenë shtatzënë.

Megjithatë, më poshtë i keni disa shenja të hershme të shtatzënisë, të cilat thuajse është e pamundur t’i vëreni.

Bëheni më emocionale, keni gjokse të ndjeshme, marramendje, ndjeheni e lodhur dhe shqisa e nuhatjes bëhet më e fuqishme.

Mësohuni të përcjellni trupin tuaj dhe ndryshimet e tij. Kjo ndihmon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.