Shëndet & Fitnes

Flokët dhe shëndeti

flokët

Flokët janë jo vetëm gjysma e bukurisë, por dhe pasqyra e shëndetit! Ato mund të tregojnë nëse keni mungesa mineralesh, nese vuani ndonjë sëmundje etj. Shenjat e mëposhtme paralajmërojnë probleme të ndryshme shëndetësore ndaj mos i neglizhoni. 1. Flokë të holluar- Stresi Nën rrethana normale, flokët tuaj bien kur procesi …

Lexo më shumë