Ballina / Shëndet & Fitnes (page 6)

Shëndet & Fitnes

Kërpudhat me alkool janë vdekjeprurëse

kerpurdhat

Janë të shijshme dhe të lehta, por nëse shoqërohen me alkool, kërpudhat mund të shndërrohen në “minë me orë” për shëndetin. Paralajmërimi vjen nga Instituti zviceran që merret me parandalimin e alkoolizmit dhe toksimanive të tjera. Studiuesit zviceran këmbëngulin se disa lloje kërpudhash, nëse shoqërohen me alkool shkaktojnë intoksikim që …

Lexo më shumë