Shëndet & Fitnes

Kolangiografia Endoskopike Retrograde ( ERCP) në Spitalin Amerikan Çka është ERCP

Dr. Mr. Sci. Sabri Tmava – Kirurg ERCP është procedurë endoskopike-kirurgjike , diagnostike dhe terapeutike më të cilën arrihet vizuelizimi i rrugëve biliare dhe pankreatike, diagnoza e saktë e sëmundjeve biliare dhe pankreatike, si dhe trajtimi endoskopik i  tyre. Kolangiografia endoskopike retrograde (ERCP) është procedurë  standarde në Kirurgjinë Endoskopike në …

Lexo më shumë

Sensacioni i ditës së verës

Fluidi

Ndiheni të sfilitur dhe gjithnjë ju mungon energjia, sidomos në këto ditë të nxehta vere. Zgjidhjen kërkojeni në natyrë sepse ajo jep gjithmonë përgjigjen e duhur. Kompania Fluidi, me një traditë shumëvjeçare sjell me mjeshtri produktet e Jaffa Champion, si sensacion i stinës së  verës. Jaffa Champion me shumëllojshmëri frutash …

Lexo më shumë