Ballina / Shëndet & Fitnes (page 5)

Shëndet & Fitnes

Moser: Truri gjeneron ndjenjën e kohës kur përjetojmë një ngjarje

truri dhe ora biologjike

Në tru fshihet një orë biologjike që etiketon eksperiencat tona të përditshme, duke i shënuar me orën që kanë ndodhur dhe duke i pozicionuar me rend kohor pak a shumë sikurse ndodh në “Instagram” kur publikohen “story”, sipas një studimi të publikuar në revistën “Nature” nga studiuesit norvegjezë të “Kavli …

Lexo më shumë