Shëndet & Fitnes

Mos e nënçmoni këtë , shëndeti kërkon planifikim dhe jetë të organizuar

planifikimi

Gjatë përditshmërisë tuaj nëse preferoni jetën pa orar të planifikuar e vetëm duke nxituar, ju po rrezikoni shëndetin tuaj. Sipas një studimi britanik, njerëzit të cilët preferojnë të jetojnë fluturimthi, duke ngrënë ushqim rrugës, duke fjetur pa orar apo duke ushtruar vetëm sa herë që gjejnë kohë, rrezikojnë të vuajnë …

Lexo më shumë