Ballina / Shëndet & Fitnes (page 4)

Shëndet & Fitnes

Taksë, cigareve elektronike

cigaret elektrike, kaneri, shba

Këshilli Federal i Zvicrës mbështet këshillat e një komisioni shëndetësor publik për t`u vendosur taksë cigareve elektronike Plani për vendosjen e taksës për cigare elektronike është pjesë e një azhurnimi të ligjeve të duhanit në Zvicër, të cilat  përfshijnë edhe produkte tjera që përmbajnë nikotinë. Për më tepër, rregullat e …

Lexo më shumë

A e parandalojnë kancerin ?

mollat

Të gjithë kemi dëgjuar për përfitimet shëndetësore që ofrojnë mollët. Nuk është çudi që nëse hani vetëm 1 çdo ditë, do të jeni në gjendje të shmangni problemet e shumta shëndetësore. Molla është një ndër frutat më të shëndetshëm dhe është e pasur me lëndë ushqyese, vitamina dhe minerale. 1 …

Lexo më shumë

Cigaret elektrike

cigaret elektrike, kaneri, shba

Vdekja e parë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës si pasojë e përdorimit të cigares elektronike Pacienti e ka humbur jetën pasi u prek nga një sëmundje e rëndë në sistemin e frymëmarrjes. Kjo vjen ndërsa ekspertët po hulumtojnë për një sëmundje misterioze në mushkëri që lidhet me përdorimin e …

Lexo më shumë

A duhet të vëmë maska: Ndotja nga makinat nxit astmën tek fëmijët në mbarë botën

Astma e fëmijërisë është sëmundja kronike më serioze mes fëmijëve sipas Organizatës Botërore të Shëndetit. Një raport i ri thotë se ndotja nga trafiku është një shkaktar kryesor i sëmundjes. Kevin Enochs i Zërit të Amerikës sjell më shumë hollësi. Dihet se ndotja nga trafiku është një kontribues i madh …

Lexo më shumë