Shëndet & Fitnes

Gabimet gjatë dietës

dieta

Tanimë janë shfaqur shumë lloje të dietave, disa efektive disa jo, mirëpo gjëja që duhet të mbani mend gjithnjë është se nuk është e rëndësishme të ‘vdisni’ nga uria, por është e rëndësishme të dini si mbahen dietat. Ju sjellim disa këshilla gjatë dietës, të publikuara në HuffingtonPost. Megjithëse, vaji …

Lexo më shumë

Uji që shëron migrenën

Lëngu i kokosit, quajtur ndryshe si ‘Lëngu i Jetës’, ka vlera tepër ushqyese dhe ofron një gamë të gjerë të përfitimeve shëndetësore. Shumë studime kanë treguar se ai vepron si antioksidant i fuqishëm, anti-inflamator, antibakterial, dhe si agjent antiviral, duke ndihmuar në trajtimin e kushteve shëndetësore të ndryshme.Lëngu i kokosit …

Lexo më shumë