fbpx

Shëndet & Fitnes

Antibiotiku më i fuqishëm në botë

antibiotiku i fuqishem

Shafrani i Indisë është një erëz jashtëzakonisht popullore dhe është përdorur kryesisht në mjekësinë kineze dhe indiane për shekuj me radhë. Ka aromë dhe ngjyrë karakteristike dhe gjen përdorim në trajtimin e problemeve të frymëmarrjes, sëmundjeve të mëlçisë, kushteve të lëkurës, prerjeve, plagëve, dhimbjeve në muskujt dhe problemeve të stomakut. …

Lexo më shumë