Ballina / Shëndet & Fitnes (page 21)

Shëndet & Fitnes

Me dron kundër mushkonjave

droni_infoglobi

Dronë të cilët shpërndajnë mushkonja sterile nëpër hapësira të mëdha janë duke u zhvilluar në mënyrë që të ndalojnë përhapjen e sëmundjeve siç mund të jetë malaria. Mushkonjat meshkuj sterile nuk mund të prodhojnë pasardhëses kur çiftëzohen me mushkonjat femra. Duke u grumbulluar ndaj mushkonjave meshkuj të tjerë, ulin numrin …

Lexo më shumë

Kujdes nga përdorimi i njëkohshëm i lëngjeve dhe barnave

lengjet,barnat

Citroni, portokalli dhe molla mund ta zvogëlojnë fuqinë thithëse të organizmit, gjë që mund të çojë në një efektivitet më të ulët të barnave. Shkencëtarët kanadez kanë zbuluar se lëngjet e këtyre pemëve, mund ta zvogëlojnë efektivitetin e barnave të cilat shfrytëzohen për trajtimin e sëmundjeve të zemrës, kancerit dhe …

Lexo më shumë