Shëndet & Fitnes

WHO : Emri zyrtar i sëmundjes së shkaktuar nga koronavirusi quhet Covid – 2019

eksperimente me viruse

Organizata Botërore e Shëndetit (WHO) thotë se emri zyrtar i sëmundjes që shkaktohet nga koronavirusi do të jetë Covid-2019. “Tani kemi një emër për sëmundjen dhe është Covid-19”, ka thënë Tedros Adhanom Ghebreyesus nga Organizata Botërore e Shëndetit, raporton BBC. Kjo erdhi pasi numri i vdekjeve nga ky virus kaloi …

Lexo më shumë

Çka e plakë trurin

truri

Truri është një nga organet më të rëndësishme në trupin tuaj. Siç e dimë të gjithë, zakonet tona jetesës ndikojnë në shëndetin e përgjithshëm. Për shembull, kur një person nuk ka bërë stërvitje të mjaftueshme dhe ka ngrënë më tepër se zakonisht, ai / ajo mund të shtojë më lehtë …

Lexo më shumë