Ballina / Shëndet & Fitnes (page 18)

Shëndet & Fitnes

Antibiotiku më i fuqishëm në botë

antibiotiku i fuqishem

Shafrani i Indisë është një erëz jashtëzakonisht popullore dhe është përdorur kryesisht në mjekësinë kineze dhe indiane për shekuj me radhë. Ka aromë dhe ngjyrë karakteristike dhe gjen përdorim në trajtimin e problemeve të frymëmarrjes, sëmundjeve të mëlçisë, kushteve të lëkurës, prerjeve, plagëve, dhimbjeve në muskujt dhe problemeve të stomakut. …

Lexo më shumë

Çka është Ortosomnia

Ortosomnia paraqet probleme me gjumin, të cilën e shkakton teknologjia, përkatësisht aplikacionet që matin kualitetin e jetës dhe përcjellin gjumin. Ky lloj aplikacioni regjistron kur flini, sasinë e gjumit dhe kualitetin e gjumit tuaj. Megjithatë, ka gjithnjë e më shumë persona që bazohen kryesisht në këtë aplikacion dhe diagnostifikojnë vetë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!