Shëndet & Fitnes

Ushqimet mashtruese !

Kompanitë ushqimore jo vetëm që ju joshin me ushqime të pashëndetshme, ato gjitashtu ju bindin që të bleni ‘ushqime të shëndetshme’, të cilat në të vërtetë nuk janë të tilla nga përmbajtja e tyre. Këtë e arrijnë duke i vendosur produkteve ushqimore disa emra joshës të cilët duken që simbolizojnë ushqime …

Lexo më shumë

Si t’iu ikim anktheve

Ankthi  është një term i përgjithësuar për shumë kushte psikologjike, duke përfshirë çrregullimet obsesive, çrregullim paniku, çrregullimet sociale ankthi, çrregullimi i stresit pas traumatik , si dhe shumë fobi . Trajtimet për këtë lloj të çrregullimeve mund të ndryshojnë varësisht nga shkalla dhe lloji i çrregullimit që një person ka. …

Lexo më shumë

Dhjetë profesionet që të shtojnë peshën

Sipas një studimi të ‘CareerBuilder’, konfirmohet teoria  e më hershme se shumë punë/profesione kanë prirje që ta shtojnë peshën. Ju sjellim 10 profesionet që vërtetë do të ndikojnë në shtim të peshës. Agjentët e udhëtimit Gjykatësit Punëtoret sociale Mësimdhënia Artistët/dizejnerët/Arkitektët Asistentët administrativ Fizikanët Shërbimet mbrojtëse (Policë, zjarrfikëse) Marketing/Ekspert në marrëdhënie me …

Lexo më shumë