Shëndet & Fitnes

Dietat e të famshmeve

Shkrimtarja Rebecka Hantingon nuk është yll, por ajo ushqehet sikur ato, pasi qw ka vendosur t’i përdorë dieta të personaliteteve të famshme dhe ja cilat janë përshtypjet e saj. Dieta Victoria: Dizajnuesja gjoja i përmbahet “pesë grushte dietë që do të thotë se çdo ditë han nga pesë proteina. Mund …

Lexo më shumë

Molla forcon imunitetin

Hulumtimet e realizuara në kafshë eksperimentale kanë treguar se pektina, një lloj sheqeri me të cilin është veçanërisht e pasur molla, ulë gjendjet inflamatore të lidhura me mbipeshën dhe të stimulon sistemin mbrojtës të organizmit. Rezultatet e studimeve kanë treguar se grupi i kafshëve eksperimentale që ka konsumuar pektinë ka …

Lexo më shumë