Shëndet & Fitnes

Qepa parandalon sulmin në zemër

Përbërësit e tij prej squfuri mund të zvogëlojnë sasinë e kolesterolit dhe triglicerideve, dhe forcojnë membranën qelizore në qelizat e kuqe të gjakut. Për shkak të këtyre karakteristikave, qepa ndihmon në parandalimin e sulmeve të zemrës. Studimet kanë treguar se qepët mund të përmirësojnë densitetin e kockave, dhe për këtë …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!