Ballina / Shëndet & Fitnes (page 105)

Shëndet & Fitnes

Pijet anti-stres

Stresi është një nga problemet me të cilat njerëzit ballafaqohen thuaja më së shpeshti.  Ka mënyra të ndryshme të trajtoni stresin, por mënyrat natyrale dhe më të shpeshta që përdoren e që prodhojnë rezultate të prekshme, janë këto më poshtë. Qumësht. Qumështi përmban një substancë që quhet triptofan, i cili …

Lexo më shumë

Pas këtij lajmi kurrë më s'do të keni dëshirë të shkoni në pishinë

Me qëllim që larësit t’i mbrojë nga infeksionet në pishina, Qendrat amerikanë të kontrollit kanë dhënë rekomandime të reja për notim të sigurt, ndërsa njëra prej informacioneve të cilin e kanë publikuar do t’u shkaktojë mundime në stomak. Në të vërtetë, shumica e njerëzve mendojnë se klori është përgjegjës pse …

Lexo më shumë

Spinaqi ju mbron nga shumë sëmundje

Spinaqi është në dispozicion gjatë tërë vitit, veçanërisht gjatë dimrit. Ate mund ta përgatitni si sallatë, paragjellë, por edhe ushqim kryesor. Spinaqi ndikon pozitivisht në shëndetin tuaj sepse është i pasur me fitonutrientë që ju mbrojnë nga shumë sëmundje. Spinaqi ka vlerë të ulët kalorike dhe përqindje të ulët të yndyrave (100g …

Lexo më shumë