Ballina / Shëndet & Fitnes (page 102)

Shëndet & Fitnes

Qepa parandalon sulmin në zemër

Përbërësit e tij prej squfuri mund të zvogëlojnë sasinë e kolesterolit dhe triglicerideve, dhe forcojnë membranën qelizore në qelizat e kuqe të gjakut. Për shkak të këtyre karakteristikave, qepa ndihmon në parandalimin e sulmeve të zemrës. Studimet kanë treguar se qepët mund të përmirësojnë densitetin e kockave, dhe për këtë …

Lexo më shumë

Ushtro duke ndenjur

Sporti duhet të ndodh çdo ditë në jetët tona, por duke marrë parasysh kohën dhe aktivitetet ditore të njerëzve kjo ndonjëherë është e pamundur. Për njerëzit e zënë apo edhe pak dembel kemi zgjedhur disa ushtrime që mund të ju ndihmojnë të keni një trup të mrekullueshëm dhe të qëndroni …

Lexo më shumë