Ballina / Shëndet & Fitnes (page 10)

Shëndet & Fitnes

Sekretet dhe shëndeti

sekretet

Sipas sondazhit më të fundit, njerëzit që mbajnë sekrete janë njerëzit më të pakënaqur dhe më të pashëndetshëm në krahasim me ata që nuk i mbajnë dot sekretet. Disa njerëz i mbajnë mirë sekretet nga të tjerët, por pa marrë parasysh sa shumë mund të jenë të besueshëm lidhur me …

Lexo më shumë

Për çka shërben vitamina D

detoks digjital

Vitaminat D përdoret nga trupi për t’i mbajtur të shëndetshëm muskujt, dhëmbët dhe eshtrat. Trupi e përdor vitaminën për ta rregulluar sasinë e kalciumit apo fosfatit në trup. Mungesa e vitaminës D mund të shpijë në shumë probleme të eshtrave, madje edhe në osteomalaki. Sidoqoftë, ju mund t’ia zvogëloni vetes …

Lexo më shumë