Shëndet & Fitnes

Rregulla shtatë minutëshe: Me këtë ushtrim do të keni këmbë të skalitura për të cilat të gjithë do të kthejnë shikimin nga ju!

Shumica pajtohen që këmbët janë atuja kryesor femërore. Prandaj fillojani menjëherë këtij ushtrimi dhe skalisni këmbët tuaja deri në perfeksion Kjo do t’ju gëzojë, nuk ju janë të nevojshme kurrfarë dietash rigoroze apo treningë të rëndë. E gjitha që ju është e nevojshme janë 7 minuta në ditë dhe këmbët …

Lexo më shumë

Ju merren mendtë pasi ngriheni nga krevati? Kini kujdes, kjo është sëmundja nga e cila rrezikoheni

Ndjenja e marramendjes pasi të ngriheni mund të jetë një parashikues i demencës ka zbuluar një studim. Kjo shkaktohet nga hipotensioni ortostatik, një formë e presionit të ulët të gjakut që ndodh kur ngriheni. Demenca nuk është një sëmundje specifike, por në të vërtetë është një grup simptomash që prekin …

Lexo më shumë