Ballina / LIFESTYLE / SHBA: Gjoba prej 1 mijë dollarësh për duhanpirje në vetura ku ka fëmijë
cigare vetura femija

SHBA: Gjoba prej 1 mijë dollarësh për duhanpirje në vetura ku ka fëmijë

Disa vende në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë miratuar ligjin kundër konsumimit të duhanit në vetura në prezencë të fëmijëve.

Policia në shtetet si Arkansas, Kalifornia, Utah, Virginia, etj. do t’i gjobitë prindërit me një mijë euro nëse kapen duke pirë cigare me fëmijët në veturë, shkruan moms.com.

Gjoba për herë të parë dhe të dytë është një mijë dollarë, ndërsa nëse ndodh hera e tretë atëherë gjoba shkon deri në 10 mijë dollarë.

Ky legjislacion tashmë pritet të kalojë edhe në Shtëpinë e Bardhë.

@Fluidi

Provo po ashtu

edukimi i femijeve

Si t’i edukojmë fëmijët? Pyetjet që duhet të ua bëjmë

Pak para se fëmijët të flenë, kanë një periudhë të shkurtër kohe gjatë së cilës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.