ambasada amerikane, vizat, prishtina, kosova, usa

ShBA: Furnizimet dhe personeli mjekësor të qarkullojë i lirë tek të gjitha komunitetet

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë apelon për lehtësimin e lirisë së lëvizjes së furnizimeve mjekësore dhe personelit mjekësor me qëkkim të arritjes tek të gjitha komunitetet e prekura me Covid-19.

“SHBA-të kanë inkurajuar dhe vazhdojnë të mbështesin bashkëpunimin rajonal në mbështetje të mirëqenies së qytetarëve – përfshirë këtu luftën kundër pandemisë COVID-19. Ne i ftojmë të gjitha palët që të shmangin retorikën e politizuar dhe të bashkohen rreth zgjidhjeve praktike për të lehtësuar lirinë e lëvizjes së furnizimeve mjekësore dhe mundësohet personelit t’i monitoroj komunitetet e prekura. Le t’i vendosim jetët e njerëzve në rend të parë”, thonë në Ambasadën amerikane në Kosovë./infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.