Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona / SHBA: Florida për të pranuar Krypto për pagesën e taksave
bitcoin

SHBA: Florida për të pranuar Krypto për pagesën e taksave

Qarku Seminole, Florida, taksa e taksave Joel M. Greenberg njoftoi 14 Maj se qarku do të fillojë pranimin e kriptovalutave për pagesë për shërbime të ndryshme këtë verë në mënyrë që të eliminojë tarifat e rënda dhe për të përmirësuar saktësinë dhe efikasitetin e pagesave.

Sipas një njoftimi për shtyp, qarku do të fillojë të pranojë Bitcoin (BTC) dhe Bitcoin Cash (BCH) për të paguar shërbimet, duke përfshirë taksat e pronës, patentën e shoferit dhe tarifat e kartës së identitetit, si dhe etiketat dhe titujt. Seminole County Tatimore thuhet se do të punësojë blockchain pagesave kompanisë BitPay, e cila do të lejojë që qarku të marrë zgjidhje ditën e ardhshme të punës direkt në llogarinë e saj bankare në dollarë Amerikanë. Greenberg komentoi mbi nismën:

“Ne jetojmë në një botë ku teknologjia ka mundësuar qasje në shërbime me kërkesë, me shpërndarjen e njëjtë të ditës dhe shpresën për një shërbim të konsumatorëve shumë efikas dhe ne duhet të presim të njëjtën gjë nga qeveria jonë. Qëllimi i mandatit tim në detyrë është që të bëjmë përvojën tonë të konsumatorëve më të shpejtë, më të mençur dhe më efikas dhe të sjellim shërbime qeveritare nga shekulli i 18-të në shekullin e 21-të dhe një mënyrë është shtimi i kripto-valutës ndaj mundësive tona të pagesës “.

Me këtë veprim, qarku thuhet se ka për qëllim të heqë rreziqet që lidhen me përdorimin e kartës së kreditit, siç janë mashtrimi dhe vjedhjet e identitetit. Sipas BitPay, qarku Seminole është agjencia e parë qeveritare për të përdorur shërbimet e kompanisë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Japanese

Autoritetet Japoneze paralajmërojnë bursat e monedhave kriptografike

Autoritetet rregullatorë Japoneze thanë ditën e Premte se kanë urdhëruar bursat e monedhave kriptografike të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.