Sharman: alienët ekzistojnë dhe ata mund të jetojnë të padukshëm midis nesh në Tokë

Dr Helen Sharman u bë një hero kombëtar kur në moshën 27 vjeçare ajo u bë britanikja e parë që hyri në hapësirë ​.

Ajo tha se alienët ekzistojnë dhe ata mund të jetojnë në mënyrë të padukshme midis nesh në Tokë.

Dr Helen Sharman, 27 vjeçare ishte një kimiste kur vizitoi stacionin hapësinor Mir të Rusisë, në maj 1991.

Ajo u zgjodh në mesin e 13.000 të tjerë që kishin aplikuar.

Dr Sharman kaloi trajnime rigoroze me tre kandidatë të tjerë dhe u zgjodh për të marrë pjesë në misionin e tetë ditëve.

Ajo i tha Magazine Observer se kurrë nuk do ta harrojë pamjen e Tokës nga hapësira, duke thënë se nuk ka “një bukuri më të madhe”.

Pothuajse 30 vjet nga arritja e saj historike, heroina kombëtare e lindur në Sheffield tha se jeta jashtëtokësore mund të jetonte nën hundët tona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.