Shaqiri e pranon Xhakën për kapiten të tij

Xherdan Shaqirit kishte vendosur ta bojkotojë ekipin helvetik, Kombëtaren e Zvicrës, në shenjë pakënaqësie që shiriti i kapitenit nuk iu kishte dhënë atij, por Granit Xhakës.

Por, Shaqiri thuhet të jetë qetësuar dhe ta ketë pranuar realitetin – Granit Xhakën kapiten të tij dhe të ekipit helvetik.

Futbollisti me prejardhje nga Zhegra e Anamoravës i ka ndalur polemikat me selektorin Vladimir Petkoviç duke pranuar të kthehet në ekipin kombëtar.

Shaqiri kishte refuzuar të luaj për Zvicrën në muajin e kaluar kundër Irlandës në shenjë pakënaqësia që shiriti i kapitenit nuk iu kishte dhënën atij, por Xhakës.

Kjo tashmë duket se u tejkalua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.