Ballina / Fashion/Beauty / Shalli në garderobën e meshkujve (FOTO)

Shalli në garderobën e meshkujve (FOTO)

Shallet shikohen tani si një aksesorë bazë në veshjen e meshkujve.

Sot, meshkujt veshin shalle në kushte të ndryshme klimatike, përdoret pikërisht si një aksesor elegant dhe në modë .

Shallet kanë qenë për një kohë të gjatë si një pjesë e rëndësishme e veshjeve të qafës edhe për meshkujt. Shalli tashmë  është një veçori personale në gardërobën e meshkujve.

Shalli, përveç se siguron ngrohtësi, është mënyra më e mirë për të shtuar personalitet në veshjen tuaj.

a2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!