fbpx

Sekondat dhe ca hapa e ndanë nga vdekja (VIDEO)

Një ruse nga vendi Nikolina Gora, e cila i kishte nxjerrë qenët për shëtitje, ose ka një shqisë të gjashtë, ose një fat të pabesueshëm.

Ajo i solli manarët në zonën e rrethuar të parkut dhe i liroi nga shushat. Sapo kafshët vrapuan dhe ajo i ndoqi, një taksi me shpejtësi të plotë u përplas në portë, pikërisht aty ku kishte qëndruar vetëm tre sekonda më parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.