Ballina / LIFESTYLE / Fun / Secili në Planet duhet ta shikojë këtë video të shkurtër

Secili në Planet duhet ta shikojë këtë video të shkurtër

Këto kafshë zbavitëse dëshirojnë të na e përcjellin një të vërtetë të rëndësishme mbi ne – se të gjithë duhet të rrimë bashkë, dhe t’i qëndrojmë besnik vetvetes në të njëjtën kohë. Ato janë aq të ndryshme – flasin gjuhë aq të ndryshme, por janë aq të mençura sa të jetojnë në gjendjen ideale të mirëkuptimit të ndërsjellë. Ndoshta njerëzit do të mund të veprojnë kështu një ditë? – shkruan Brightside.me.

Provo po ashtu

Rusi e rrah gruan, por situata ndryshon dramatikisht… (VIDEO)

Rusja Olga Ivanova në vitin 2013 e ka fituar medalien e artë në kampionatin botëror …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.