Pse njerëzit frikësohen nga merimangat (Video)

Ka shumë njerëz që i kanë fobi merimangat.

Britma e tyre ndihet në qiell kur shohin një merimangë në dhomën e tyre, shkruan lajmi.net

Disa e konsiderojnë merimangën më të rrezikshme dhe i frikësohen më shumë asaj se sa armës kur i drejtohet.
Shikoni videon më poshtë, do të qeshni me lot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.