Ballina / LIFESTYLE / Fun / Sapo jeni ndarë? Këto thënie ju ndihmojnë të kaloni stresin…
ndarja

Sapo jeni ndarë? Këto thënie ju ndihmojnë të kaloni stresin…

Ndarja nga partneri ka pasojat e saj dhe ekspertët e lidhjeve kanë sjellë disa shprehje motivuese si ta kaloni këtë periudhë të vështirë.

Sipas intv.al këtu janë disa nga shprehjet të cilat do t’ju ndihmojnë të kaloni stresin nga ndarja:

1. “Nëse ju nuk dashuroni veten tuaj, si mund të dashuroni sërish dikë tjetër?” – RuPaul

2. “Asnjëherë mos e dashuroni dikë që ju trajton sikur jeni të zakonshëm”. – Oscar Wilde

3. “Ngrihuni, vishuni, tregoni dhe mos hiqni dorë kurrë”. – E panjohur

4. “ Dashurohu me jetën tënde në çdo minutë të saj”.-Jack Kerouac

5. “Ndonjëherë gjërat e mira bien, kështu që gjërat edhe më të mira mund të bien së bashku.”-Marilyn Monroe

6.”Ndarjet të lëndojnë, por humbja e dikujt që nuk ju respekton dhe vlerëson është një fitore, jo një humbje.”- E panjohur

7. ” Mos harroni, se ndonjëherë të mos marrësh diçka që dëshiron është një shenjë fati” – Dalai Lama

8. “Unë jam mirënjohës për luftën time, sepse pa të nuk do të kisha mundësi të tregoja gjithë forcën time”. – Alex Elle

9. “Jeta është sikur po i jepni një biçiklete. Për të mbajtur ekuilibrin tuaj duhet të vazhdoni të lëvizni.”- Albert Einstein

10. “Asgjë në univers nuk mund t’ju ndalojë që të mos filloni çdo gjë nga fillimi”- Guy Finley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!