Ballina / Fashion/Beauty / Sandalet me thurje, gjithnjë e më të kërkuara
Sandalet me thurje

Sandalet me thurje, gjithnjë e më të kërkuara

Nuk dalin kurrë nga moda dhe janë çdo verë me stampime me lule, me vija apo stil marinar, dhe flasim për sandalet me thurje.

Variantet e propozuara nga stilistët janë nga më të ndryshmet, që nga ato të sheshta, me takë ortopedike, të hapura apo të mbyllura para.

Çfarëdo modeli të zgjidhni do të jeni komode dhe një aspekt disi rinore dhe zbavitëse. Modelet e 2018 janë më të kërkuara dhe plot fantazi. Ndiqni galerinë!

 

@Fluidi

Provo po ashtu

BUZË TË THATA DHE TË ÇARA

Buzë të thata dhe të çara

Para se të shkoni për të fjetur, bëni mirë t`i hidhni një vështrim dhe gjendjes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.