Ballina / KOSOVA / Sa veteranë të rrejshëm ka në Burojë, në fshatin e presidentit, sipas Prokurorisë
Sa veteranë të rrejshëm ka në Burojë, në fshatin e presidentit, sipas Prokurorisë

Sa veteranë të rrejshëm ka në Burojë, në fshatin e presidentit, sipas Prokurorisë

Kryesia e Kuvendit ka marrë vendim që nesër në orën 14 të mbahet seancë e jashtëzakonshme për ratifikimin e tri marrëveshjeve ndërkombëtare.

Seanca do të mbahet me kërkesë të opozitës – LDK, VV, PSD dhe dy deputetëve të pavarur.

Në rend dite janë:

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-090 për Ratifikimin e Marrëveshjes Financiare për IPA 2017, pjesa e parë, ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-094 për Ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian mbi pjesëmarrjen e Kosovës në programin “Evropa për qytetarët”.

Votimi i Projektligjit nr. 06/L-095 për ratifikimin e Marrëveshjes ndërmjet Komisionit Evropian dhe Kosovës mbi pjesëmarrjen e Kosovës në “ERASMUS +” Programin e Unionit për Arsim, Trajnim, Rini dhe Sport.

Provo po ashtu

vetevendosje ligji i partive

Kosovë, shoqëria civile kundër projektligjit për financimin e partive

Në Kosovë përfaqësues nga njëqind organizata të shoqërisë civile po kundërshtojnë projektligjin për financimin e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.