Ballina / KOSOVA / Sa paguhet një polic i ROSU-s në Kosovë
sa paguhet një polic i ROSU-s në Kosovë

Sa paguhet një polic i ROSU-s në Kosovë

Pjesëtarët e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës – ROSU edhe pse janë më të rrezikuarit në ruajtjen e sigurisë në vend dhe në zbatueshmërinë e ligjit, ata paguhen shumë pak.

Madje, paga e tyre është dy herë më e vogël se e një deputeti, apo sesa e një drejtori.

Është gazetari Mefail Bajqinovci, ai i cili përmes një postimi në profilin e tij në Facebook që ka zbuluar se sa paguhet një pjesëtar i ROSU-s.

“Një polic i ROSU-s paguhet 520 euro në muaj kurse drejtorët e Policisë dhe deputetët rreth 1500 euro në muaj”, ka shkruar ai.

@Fluidi

Provo po ashtu

katedralja, prishtina,mesha,krishlindjet

Thirrje për paqe në meshën e Krishtlindjes

Mesazhe paqeje dhe mirëkuptimi u dhanë në kremten e Krishtlindjes, ku mesha kryesore e shënimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.