Sa kushton bukuria?

Bukuria nuk është e dhimbshme, por edhe e shtrenjtë.

Nuk e besoi që ekziston ndonjë zonjë që mund ta paramendoi vetën pa grim, pa kremra dhe pa  gjëra për kujdesin trupor, dhe të gjitha këto do të thonë “Para dhe kohë”.  28 % e femrave kanë pranuar se nuk mund të dalin nga shtëpia pa grim. Dhe kjo tregon që këto femra janë të varura nga grimi dhe kozmetika. Kjo do te thotë se çanta me kozmetik e një femre ka vlerën rreth 135 euro, dhe ato kanë pranuar se produktet e reja i blejnë çdo tre muaj.

Në hulumtimin qe është bërë në Britaninë e Madhe në bashkëpunim me 2000 femra është konstatuar se çanta e një femre përmban më shumë se 14 produkte te kozmetikës që janë shumë të rëndësishme si Maskara, Buzëkuqi, Korrektori, Lapsi,  etj.  Ky studim vërteton se bukuria  kushton./infoGLOBI/M.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.