Rusi e rrah gruan, por situata ndryshon dramatikisht… (VIDEO)

Rusja Olga Ivanova në vitin 2013 e ka fituar medalien e artë në kampionatin botëror në taekwondo në kategrinë e rëndë (73+ kg), i cili është mbajtur në Meksikë.

Po atë vit, duke shëtitur rrugëve të Çelabinskit, ajo has një burrë i cili po grindej me gruan, e shtynte dhe e tërhiqte.

Ai i del në ndihmë, ndërsa kur burri niset drejt saj…

Ndonëse shumëkush ka dyshuar në autenticitetin e videos, Ivanova e ka konfirmuar se skena vërtet ka ndodhur.

Kryetari i bashkisë së Çelabinskit e ka shpërblyer për këtë vepër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.