Ballina / Galeria / Rumuni: Një pjesë e këtij pylli është zhdukur
droni_infoglobi

Rumuni: Një pjesë e këtij pylli është zhdukur

Qeveria rumune ka premtuar të veprojë kundër prerjeve ilegale, pasi aktivistët treguan se një copëz nga një pylli i mbrojtur ishte zhdukur.

Një anëtar i publikut publikoi pamjet dramatike të kapura me një dron në Parkun Kombëtar të Semenicws në kufirin me Serbinë, duke treguar se rreth 50 hektarë pyll ishte ‘zhdukur’ .

Parku u Semenicës është një nga pyjet më të mëdha të ahut në Evropë dhe ishte përfshirë në Listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s .

1

2

3

4

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.