Ballina / PSIKOLOGJI / Rrjetet sociale po ndikojnë në ndarjen e çifteve
Rrjetet sociale po ndikojnë në ndarjen e çifteve

Rrjetet sociale po ndikojnë në ndarjen e çifteve

Terapistja e njohur e seksit, Dr. Ruth Westheimer, ka folur për efektet që rrjetet sociale po i shkaktojnë te mijëvjeçarët.

Psikoterapistja 90-vjeçare beson se rrjetet sociale janë duke i bërë mijëvjeçarët të vetmuar dhe janë duke ndikuar në aftësinë e tyre për t’i mbajtur lidhjet romantike.

E njohur si “Dr. Ruth” përgjatë Shteteve të Amerikës, autorja e lindur në Gjermani ka shpjeguar se rrjetet sociale kanë ndikuar edhe në aftësitë sociale të jetës reale.

“Jam tejet e shqetësuar për vetminë. Njerëzit janë duke e humbur artin e komunikimit. Ata vazhdimisht janë duke qëndruar në telefonat e tyre të mençur. Ju shihni shpesh çifte në restorante duke qëndruar secili në telefonin e tyre. Ky është problem i madh për lidhjet romantike”, ka thënë ajo.

Ajo ka shpjeguar se lidhjet sot janë shumë më të vështira për t’u mbajtur shkaku i internetit.

“Interneti sot po iu jep njerëzve pritshmëri të paarsyeshme, sikur ajo që femrat presin një Princ me një kali të vijë dhe të dashurohen në të”.

Provo po ashtu

vendi me i qete ne bote

Këtu nuk qëndrohet më gjatë se 45 minuta

Nëse po kërkoni të qëndroni në një vend të qetë dhe pa zhurmën më të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.