Ballina / Biznes / Karrierë / Rriten remitencat, dominojnë ato nga nga Gjermania dhe Zvicra
euro_infoglobi

Rriten remitencat, dominojnë ato nga nga Gjermania dhe Zvicra

Bashkatdhetarët po vazhdojnë të dërgojnë para në vendin e tyre. Madje shifrat në katër muajt e parë të këtij viti janë më të lartë për dhjetëra milionë euro se sa ishin vitin e kaluar.

Vetëm në katër muajt e parë të këtij viti rritja e remitencave, është për 13.4 milionë më e madhe se vitin e kaluar.

Rritja e vlerës së dërgesave nga bashkatdhetarët në krahasim me vitin 2016, po ashtu është më e madhe.

Shtetet kryesore prej nga vijnë këto remitenca janë kryesisht shtetet ku është e koncentruar diaspora si Gjermania e përcjellë nga Zvicra, SHBA’ja, Austria, Italia, Franca, Suedia Britania dhe Belgjika.

@Fluidi

Provo po ashtu

kartela bankare

Bankat rrisin çmimet për mirëmbajtje të llogarive

Disa banka komerciale që veprojnë në Kosovë, kohëve të fundit kanë shtrenjtuar tarifat për shërbime …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.