fbpx

RrGK kundërshton dhunën në familje, vrasjen e grave e dënimet e ulëta për vrasësit

RrGK organizoi sot në Prishtinë aksionin kundër dhunës në familje, vrasjeve të grave dhe dënimet e ulëta për vrasësit e grave.

Sipas RrGK-së deri tash në Kosovë janë vrarë 17 gra e vajza.

Dhuna në familje që është rezultat i primitivizmit mashkullor është e shtrirë kurse ndaj ushtruesve të dhunës gjygjësia po shqipton dënime të ulëta./infoglobi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.