Ballina / Video / Rrënohen kullat historike të termocentralit (VIDEO)

Rrënohen kullat historike të termocentralit (VIDEO)

Përmes një shperthimi të kontrolluar, katër kullat ftohëse të termocentralit të Knottingley në Britaninë e Madhe janë shkatërruar.

Kullat konsideroheshin pjesë e rëndësishme e historisë së industrisë së energjisë në Britaninë e Madhe, si dhe në të gjithë kontinentin.

Në fakt, Konttingley ishte termocentrali i parë në Europë që ka gjeneruar energji elektrike me kapacitet 500 megavat. Stacioni ishte hapur në vitin 1966.

Rreth 140 shtëpi u evakuuan nga zona që rrethonte stacionin e energjisë, ndërsa momenti i shkatërrimit të kullave historike arriti filmohej.

Provo po ashtu

Ky është shofer: E nget kamionin përplot trerë nëpër ‘shtegun e dhive’ (VIDEO)

Të drejtosh një kamion të madh dhe atë përplot trungje të gjata nuk është punë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.