Rregullat më të rëndësishme të modës së dimrit

Nuk duhet që gjunjtë t’ju duken të zhveshur apo të bëni zgjedhjen e gabuar të pantallonave si dhe çizmet jo të përshtatshme…

Dimri është stina e vitit kur pantallonat dhe çizmet bëhen aleatët tanë më të mirë – dhe padyshim të ngrohtë.

Megjithatë, edhe duke bërë kombinimin e tyre ne mund të bëjmë gabime, shkruanVogue.

Nuk duhet që gjatë stinës së dimrit gjunjtë t’ju duken të zhveshur nga xhinset e grisura, apo silueta juaj të duket keq nga përzgjedhja e gabuar e pantallonave. Çelësi është që ti kushtoni vëmendje ekuilibrit mes pantallonave dhe çizmeve.

cizme-dimer-mode

Për shembull, pantallonat apo xhinset që janë më të lirshme në pjesën e poshtme, përshtaten shumë mirë me çizme të shkurtra dhe take të ulëta, të ngjashme me modelin e çizmeve ushtarake.

Xhinset e ngushta Slim’ që ju vizatojnë këmbët në mënyrë të përkryer, shkojnë më së miri me çizme deri në gjunjë apo deri në gjysmë të gjunjve.

Çizmet deri në lakun e këmbës me take të trashë formë katrore, shkojnë shumë mirë me pantallona më të gjera.

Këpucët ose çizmet me take të hollë më së miri kombinohen me pantallona të gjera në pjesëne psohtme të këmbëve. Zakonisht ky model i pantallonave shkon duke u zgjeruar te poshtë dhe lëshohen apo rrinë lirshëm përgjatë këpucëve ose çizmeve.

dimer-cizme-pallto

Çizmet deri në gjunj përshtaten në mënyrë të përkryer nën pantallona të prera nga gjunjët te poshtë, duken ngjashëm sikur ti keni veshur me ndonjë fund./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!