fbpx

Rregulla shtatë minutëshe: Me këtë ushtrim do të keni këmbë të skalitura për të cilat të gjithë do të kthejnë shikimin nga ju!

Shumica pajtohen që këmbët janë atuja kryesor femërore. Prandaj fillojani menjëherë këtij ushtrimi dhe skalisni këmbët tuaja deri në perfeksion

Kjo do t’ju gëzojë, nuk ju janë të nevojshme kurrfarë dietash rigoroze apo treningë të rëndë.

E gjitha që ju është e nevojshme janë 7 minuta në ditë dhe këmbët do të formësohen dhe do t’ju bëhen të bukura.

Është shumë me rëndësi ta aktivizoni grupin e vërtetë të muskujve, në mënyrë që efekti të jetë i plotë.

Me praktikimin e këtyre ushtrimeve, 6 herë në javë, në afat prej një muaji do të vëreni rezultatet e para.

Çdokush mund t’i ndajë aq kohë, apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.