Rrahje në karantinë. Një burrë nga Prishtina ushtron dhunë në familje

Policia ka hapur rast për dhunë në familje ndaj një personi në Prishtinë.
Dhuna në familje po vazhdon të raportohet nga gratë.
Sipas policisë së Kosovës, një burrë nga Prishtina dje pasdite ka ushtruar dhunë ndaj grave në familjes.
“Është arrestuar i dyshuari mashkull   kosovar, pasi që i njëjti kishte ushtuar dhunë ndaj bashkëshortes dhe bijave të tij, viktimave femra   kosovare. Me vendim të prokurorit, i dyshuari është dërguar në mbajtje”, thuhet në raportin ditor të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.