Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona / Roger Ver: Ethereum mund të bëhet mbreti i kriptovalutave
rogerver

Roger Ver: Ethereum mund të bëhet mbreti i kriptovalutave

Një emër shumë i njohur Roger Ver, përmendi që Ethereumi mund të parakalonte Bitcoin-in me kapitalin e tregut dhe kështu të bëhet kryptovaluta më e madhe në botë.

Duke qenë një nga investitorët më të shquar në BTC kur filloi pothuajse 9 vjet më parë, Roger Ver bëri një emër për veten dhe shumë para gjatë viteve të fundit. Gjithashtu, është shumë përkrahës i Bitcoin Cash (BCH) që është një fork i Bitcoin dhe ka qenë subjekt i shumë shkëmbimeve të fjalëve nga analistët dhe individët.

Ai beson se, BTC nuk do të qëndrojë mbi të gjithë të tjerët gjatë pasi që shumë shpejt Ethereum do të jetë gjëja tjetër e madhe për të udhëhequr.

Në njëfarë mënyre, ai ka të drejtë, pasi rritja e fundit në çmimet e Etherit ka sjellë vetëm pozitivitet ndaj monedhës. Shumë inovacione gjithashtu po vijnë në platformën Ethereum, si dhe përmirësime të ndryshme të rrjetit për të rritur besueshmërinë e tij.

Ver beson se ajo merr vetëm një shtytje të madhe dhe një dyfishim të çmimit edhe një herë në mënyrë që Ethereum të kalojë vlerësimin e Bitcoin. Por nga ana tjetër, edhe Bitcoin nuk është i ndenjur, dhe do të jetë interesante të shihet rivaliteti midis Ethereum dhe Bitcoin në kohën e ardhshme.

@Fluidi

Provo po ashtu

Japanese

Autoritetet Japoneze paralajmërojnë bursat e monedhave kriptografike

Autoritetet rregullatorë Japoneze thanë ditën e Premte se kanë urdhëruar bursat e monedhave kriptografike të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.