ufo

Rodriguez Aguilera: Më rrëmbyen UFO-t

Një politikane ka pohuar se është rrëmbyer nga UFO-t që i kanë zbuluar sekretet e universit.

Bettina Rodriguez Aguilera, një kandidate e Kongresit nga Miami, dha një intervistë në të cilën tha se ishte rrëmbyer. Aguilera tha se ishte vizituar nga tre jashtëtokësorë me flokë të bardhë, dy femra dhe një mashkull, kur ishte shtatë vjeçe.

59-vjeçarja përshkroi “ngritjen” në anije kozmike me qytetarët e huaj që komunikonin me të telepatikisht. Duke folur në vitin 2009, ajo tha: “Shkova me ta. Kishte disa vende të rrumbullakëta atje dhe disa shkëmbinj kuarci që kontrollonin anijen, jo si aeroplanë”.

Aguilera pretendon se të huajt i zbuluan në të vërtetë sekretet e Tokës. Ndër zbulimet që ajo pretendon se ajo mësoi ishte se “qendra e energjisë” në botë është në Afrikë. Ata gjithashtu i thanë asaj se Kalaja e Koraleve – një atraksion turistik i famshëm në Miami – është në të vërtetë një piramidë e lashtë egjiptiane.

Ajo tha se UFO-t i përmendën edhe ISIS-in, por për fat të keq nuk ishte e qartë nëse ata po flisnin për kultin e terrorit apo perëndeshën egjiptiane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.