Roboti për seks

Në Japoni është zbuluar roboti që ofron aktin seksual për meshkujt.

Këtë zbulim e ka bërë instituti japonez, AIST, që ka zbuluar femrën-robot që kërcen, këndon dhe mund të kënaqë nevojat seksuale të meshkujve. Kjo ‘femër’ quhet Roxxy dhe ka gjatësinë e një femre normale, pre 1,70 m, dhe peshën e gjysmës së një femre normale prej 27 kg.

Zbuluesi i këtij roboti, inxhinieri i elektronikës Douglas Hines që tha se Diferenca midis një roboti dhe një njeriu do të vijojë të reduktohet gjithnjë e më shumë. Kjo është emocionuese.

Ndryshe, eksperti David Levy kishte deklaruar në vitin 2007 se brenda 5 vjetësh seksi me një robot do të ishte i mundur dhe pas 40 vjetësh do të jetë e mundur edhe të dashurohesh me një prej tyre. /InfoGlobi/D.M.

@infoGlobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!