Rita, seksi me të brendshme (Foto)

Rita Ora u shfaq me të brendshme në videon e realizuar për kalendarin e “Love Magazine”, por ende pa u mbyllur diskutimi për këtë paraqitje, 26-vjeçarja shfaqet shumë joshëse në fushatën e “Tezenis”.

Ajo është imazh i kompanisë italiane dhe duke parë fotot, nuk është e vështirë të kuptohet pse “Tezenis” ka zgjedhur Ritën për t’u përfaqësuar.

E vlerësuar lart jo vetëm si këngëtare, por edhe për pamjen e saj, tashmë është e qartë se Rita nuk e ka problem të nxjerrë në pah hiret e veta, të cilat vetëm sa ia shtojnë adhuruesit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.