Ballina / TEKNOLOGJI / Risia e radhës në Facebook: Messenger për fëmijët nën 6 vjeç

Risia e radhës në Facebook: Messenger për fëmijët nën 6 vjeç

Facebook sjell një Mesengjer për fëmijët deri në moshën 6 vjeç, pasi prindërit dëshirojnë që fëmijët e tyre të kenë një hapësirë të sigurt në internet për të biseduar.

Facebook Messenger për fëmijët, i cili fillimisht do të jetë vetëm në SHBA, është dizenjuar me kontrolle që u jep mundësi prindërve të vendosin se me kë duhet të lidhen fëmijët online.

Fëmijët mund ta përdorin atë për video, foto, dhe eksperienca edukimi.

Kompania thotë se në këtë aplikacion nuk do të ketë reklama apo të ndajnë të dhënat e fëmijëve për reklamuesit në faqen kryesore.

@Fluidi

Provo po ashtu

Roboti si njeri shihet duke ecur rrugëve, panik në internet

Roboti si njeri shihet duke ecur rrugëve, panik në internet

Një video e një roboti që i ngjan njeriut është duke qarkulluar me të madhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.