Ballina / Fashion/Beauty / Richmond dhe modelet për meshkujt

Richmond dhe modelet për meshkujt

Në ‘Fashion week Milan’ manikinët e kreatorit të modës , John Richmond,  prezantuan modelet e tij të fundit për meshkuj.

Ja çfarë do të jetë ‘trendy’ për botën mashkullore gjatë dimrit 2015/2016 sipas Richmondit.

Provo po ashtu

floket ne plazh

3 ide për të kapur flokët në plazh

Bisht, por jo vetëm, në plazh flokët mund të rregullohen me xhel ose gërsheta. Ekspertët …